BARVE ZA TETOVIRANJE

Trg ponuja najrazličnejše barve oz. žargonsko tattoo ink za tetoviranje. Ti se pa močno razlikujejo po svojih lastnostih. Najpomembnejše lastnosti so obstanek, alergenost in pravilnost odtenkov.

Tattoo ink

Color palette of tattoo ink in Pineapple tattoo Maribor
Color palette of tattoo ink in Pineapple tattoo Maribor

V Pineapple tattoo Maribor izbiramo le najkakovostnejši tattoo ink oz. barvo. Želimo si namreč, da bi tatuji, ki zapustijo naš studio, vaše telo krasili še desetletja. Kljub temu da je barva visoke kakovosti, pa se lahko zgodi, da je tetoviranec lahko nanj tudi alergičen. Zato pred tetoviranjem svetujemo, da se z nami posvetujete o morebitnih alergijah. V primeru, da imate težave z alergijami pred prvim tetoviranjem svetujemo testni vpik, s tem preverimo, ali ste morebiti alergični na katero od sestavin, ki jih vsebuje tattoo barva, ki jo uporabljamo v Pineapple tattoo Maribor.

Vse barve, ki jih uporabljamo v našem tattoo studio so veganske in niso testirane na živalih.

Pri večjih barvanih površinah se lahko zgodi, da koža barvo tudi delno izvrže, zato v studiu Pineapple tattoo Maribor zagotavljamo brezplačne popravke vseh nepravilnosti, ki samodejno nastanejo po tetoviranju. Do podobnih težav lahko pride tudi zaradi nepravilne nege tattooja. V tem primeru v Pineapple tattoo Maribor za poškodbe tatujev ne odgovarjamo. V primeru kakršnih koli težav oz. vprašanj vas prosimo, da nas kontaktirate.

Barva, ko je tattoo zaceljen

Svež tattoo je zmeraj polnih barv. V času celjenja pa tattoo prerastejo tanke kraste, zaradi česar tattoo deluje veliko manj intenziven. Vendar ne se bati, po končanem celjenju bo tattoo znova živih barv. Nekaj svežih in zaceljenih tatujev najdete tudi na našem facebooku, instagramu in galeriji.

Intenzivnost in živost barv je možno staremu tatuju povrniti tudi s pravilno nego.