Naročanje

Na tetoviranje se je treba naročiti. To lahko storite prek obrazca, ki ga najdete nižje na tej strani. Lahko pa nas kontaktirate tudi prek telefona: 051 636 125, e-maila in družbenih omrežij .

GSM STUDIO : 051 636 125

EMAIL studio: info@pineapple.si

FACEBOOK studio: https://www.facebook.com/pineappletattoomaribor

INSTAGRAM studio: https://www.instagram.com/pineapple_tattoo_maribor

Pineapple tattoo Maribor studio

V studiu delata dve tetoverki:

Ina pineapple (tattoo artist in mentor)

email: ina@pineapple.si ali info@pineapple.si

instagram Ina Pineapple: https://www.instagram.com/ina_pineapple_tattoo

facebook Ina Pineapple: https://www.facebook.com/inapineappletattoo

ina_pineapple_tattoo
Freya pineapple (apprentice/vajenka)

email: freya@pineapple.si ali info@pineapple.si

instagram Freya Pineapple: https://www.instagram.com/freya_pineapple_tattoo

facebook Freya Pineapple: https://www.facebook.com/freyapineappletatto

freya_pineapple_tattoo

AVANS

Za rezervacijo termina si podjetje pridržuje pravico zahtevka za plačilo avansa, v znesku 50 € oz. 100 € za posamičen termin. Avans se na terminu odšteje od skupne cene. Avans ni vračljiv in ni prenosljiv na drugo osebo ali termin. Termin, ki je vezan z avansom se lahko 1x prestavi le v primeru višje sile ali izredne situacije v kolikor je ta javljena najmanj 5 delovnih dni pred terminom. V vseh nasprotnih primerih se avans zadrži.

TATTOO STUDIO PINEAPPLE

Pineapple tattoo
Pineapple tattoo Maribor

 

Podatkov, ki nam jih posredujete ne hranimo in jih uporabimo zgolj z razlogom, da vam odgovorimo na vaša vprašanja. 

Pišete nam lahko prek obrazca

Podjetje se zavezuje, da bo varovalo zaupnost posredovanih osebnih podatkov. Zbrane osebne podatke bo podjetje uporabljalo izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Posredovanih podatkov ne hranimo in jih uporabimo zgolj za odgovarjanje na povpraševanja. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, ki mu podjetje posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.

Posredovanje uporabnikovih osebnih podatkov podjetju je v določenih primerih nujno, da lahko obdelovalec kot ponudnik izpolnjuje svoje pogodbene obveznosti do uporabnika.

Ponudnik zbrane osebne podatke lahko tudi trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).
Opiši svojo željo.

 

Tetoverji v studiu Pinapple Tattoo Maribor Slovenija bodo poskrbel, da boste svoje telo okrasili tako, kot ste si vedno želeli. Vse, kar morate storiti je, da vzpostavite kontakt z nami.

Pineapple tattoo Maribor studio
Pineapple tattoo Maribor studio