Naročanje

Tattoo studio Pineapple Tattoo Maribor
Tattoo studio Pineapple Tattoo Maribor
Pred tetoviranjem se je treba naročiti. To lahko storite prek obrazca, ki ga najdete nižje na tej strani. Lahko pa nas kontaktirate tudi prek telefona: 051 636 125e-maila in družbenih omrežij .
 

GSM: 051 636 125

email: info@pineapple.si

facebook: https://www.facebook.com/pineappleartandtattoo/

TATTOO STUDIO PINEAPPLE

Podatkov, ki nam jih posredujete ne hranimo in jih uporabimo zgolj z razlogom, da vam odgovorimo na vaša vprašanja. 

Pišete nam lahko prek obrazca

Podjetje se zavezuje, da bo varovalo zaupnost posredovanih osebnih podatkov. Zbrane osebne podatke bo podjetje uporabljalo izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Posredovanih podatkov ne hranimo in jih uporabimo zgolj za odgovarjanje na povpraševanja. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, ki mu podjetje posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.

Posredovanje uporabnikovih osebnih podatkov podjetju je v določenih primerih nujno, da lahko obdelovalec kot ponudnik izpolnjuje svoje pogodbene obveznosti do uporabnika.

Ponudnik zbrane osebne podatke lahko tudi trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).
Opiši svojo željo.

 

Tattoo studio Pinapple Art & Tattoo Maribor Slovenija bo poskrbel, da boste svoje telo okrasili tako, kot ste si vedno želeli. Vse, kar morate storiti je, da vzpostavite kontakt z nami.

Naročanje 1