Naročanje na tattoo

Na tetoviranje v našem studiu se je treba naročiti. To lahko storite prek obrazca, ki ga najdete nižje na tej strani. Lahko pa nas kontaktirate tudi prek telefona: 051 636 125 (ob delovnih dnevih od 8.00 do 15.00) oz. kadarkoli prek e-maila in družbenih omrežij .

GSM STUDIO : 051 636 125

EMAIL studio: info@pineapple.si

FACEBOOK studio: https://www.facebook.com/pineappletattoomaribor

INSTAGRAM studio: https://www.instagram.com/pineapple_tattoo_maribor

Pineapple tattoo Maribor studio
Pineapple Tattoo Maribor - studio, kjer je kakovost na prvem mestu!

O tattoo studiu Pineapple

V Pineapple Tattoo Maribor posebno skrb posvečamo kakovosti naših tatujev. Želimo si namreč, da boste z vašim novim tatujem zadovoljni za zmeraj. Izredno pomembna nam je sterilnost, čistoča, obveščenost in dobro počutje v studiu.

Tetovaža je trajna umetnost, zato zmeraj svetujemo tudi glede mesta tetoviranja, velikosti in motiva. Pred tetoviranjem v studiu Pineapple Maribor svetujemo, da dobro premislite, s kakšnim motivom želite okrasiti svoje telo. Premislite tudi o tem ali bo tetovaža barvna ali črno-bela in na katerem mestu na telesu bo. Mogoče dobite idejo za tetovažo tudi s pomočjo naše galerije -> KLIK

Posebno skrb posvečamo negi tetovaže po tetoviranju! Zato vam priporočamo, da si preberete nekaj navodil, kako skrbeti za svežo tetovažo. Najdete jih na povezavi -> KLIK

Pri Pineapple Tattoo Maribor se zavedamo, da je tetoviranje lahko intimen in pomemben korak za vas. Zato se trudimo, da vam nudimo najboljšo možno izkušnjo tetoviranja, ki bo presegla vaša pričakovanja. Naši izkušeni umetniki bodo poskrbeli, da bo vaša tetovaža natančno izvedena in bo odražala vašo osebnost ter želje.

Ne glede na to, ali že imate idejo za tetovažo ali pa potrebujete pomoč pri izbiri, smo tu, da vam pomagamo. Naša ekipa vam bo z veseljem svetovala in vam pomagala pri ustvarjanju tetovaže, ki vam bo v ponos in veselje za vse življenje.

Poleg tega se zavedamo, da je vaše zaupanje ključnega pomena. Zato smo vedno na voljo za kakršna koli vprašanja ali pomisleke, ki jih imate pred ali po tetoviranju. Vaše zadovoljstvo in udobje sta naša prednostna naloga, zato se trudimo, da zagotovimo prijetno in varno okolje za vašo tetovažo.

V studiu Pineapple smo ponosni, da smo lahko tudi mi del vaše zgodbe. Zaupajte nam svoje ideje in skupaj bomo ustvarili nekaj res posebnega, kar bo del vas vse življenje.

Ekipa:

Trenutno ekipo našega studia sestavljajo Ina, Freya in Nika. 

Ina pineapple (artist in mentor)

email: ina@pineapple.si ali info@pineapple.si

instagram Ina Pineapple: 
https://www.instagram.com/ina_pineapple_tattoo

facebook Ina Pineapple: 
https://www.facebook.com/inapineappletattoo

ina_pineapple_tattoo

Ina je večkrat mednarodno nagrajena tetoverka (po izobrazbi likovna pedagoginja), ki je specializirana za barvne tatuje. Poznana je predvsem po kombinaciji barvnega realizma in surealizma. Ta dva stila skupaj z abstrakcijo, trash polko in drugimi elementi spretno združuje v edinstvene, zapletne in zelo iztopajoče dizajne in tatuje, ki jih krasijo veliki kontrasti in močne ter izrazite barve. Posebno skrb posveča obstojnosti tetovaž in najboljši možni negi.

Freya pineapple (artist)

email: freya@pineapple.si ali info@pineapple.si

instagram Freaya Pineapple: 
https://www.instagram.com/freya_pineapple_tattoo

facebook Freya Pineapple:
https://www.facebook.com/freyapineappletatto

freya_pineapple_tattoo

Freya Pineapple je mlada in nadarjena tetoverka, znana po svoji natančnosti in pozornosti na detajle. Specializira se v mikro-realizmu, obožuje pa tudi manjše barvne projekte. Loti se tudi večjih črno belih in abstraktnih tatujev. Njeni dizajni so edinstveni in zmeraj pritegnejo. 

Nancy pineapple (apprentice/vajenka)

email: info@pineapple.si

instagram Nancy Pineapple
https://www.instagram.com/nancy_pineapple_tattoo

facebook Nancy Pineapple:
https://www.facebook.com/nancypineappletattoo

Nancy pineapple tattoo

Plačilo rezervacije termina

Za vsako rezervacijo termina je potrebno plačilo rezervacije termina, v znesku 50 € oz. 100 € za posamičen termin. Plačilo rezervacije termina se na terminu odšteje od skupne cene.

Znesek plačila rezervacije termina ni vračljiv in ni prenosljiv na drugo osebo ali termin. Velja za dogovorjeno dolžino termina v urah, zmanjšanje števila ur naknadno ni mogoče brez odvzema zneska, ki je bil zaračunan za rezervacijo termina.

V Primeru rezervacije več terminov, ob ignoriranju, nenapovedani odpovedi (sistemu “no call no show”), ima podjetje pravico zamrzniti še ostale termine do dogovorjenega datuma,

stranka pa more v tem primeru v naprej potrditi ali odpovedati preostale termine. Če še vedno ni odgovora, se termini prekličejo, Plačilo rezervacije termina pa zadrži.

S plačilom rezervacije termina se stranka zavezuje k spoštovanju pravil in jih sprejme.

PINEAPPLE TATTOO STUDIO

Pineapple tattoo
Pineapple tattoo Maribor

Podatkov, ki nam jih posredujete ne hranimo in jih uporabimo zgolj z razlogom, da vam odgovorimo na vaša vprašanja oz. povpraševanje. Vabljeni da nam pišete.

Pišete nam lahko prek obrazca

Podjetje se zavezuje, da bo varovalo zaupnost posredovanih osebnih podatkov. Zbrane osebne podatke bo podjetje uporabljalo izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Posredovanih podatkov ne hranimo in jih uporabimo zgolj za odgovarjanje na povpraševanja. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, ki mu podjetje posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.

Posredovanje uporabnikovih osebnih podatkov podjetju je v določenih primerih nujno, da lahko obdelovalec kot ponudnik izpolnjuje svoje pogodbene obveznosti do uporabnika.

Ponudnik zbrane osebne podatke lahko tudi trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).
Opiši svojo željo.

 

Tetoverji v studiu Pinapple Tattoo Maribor Slovenija bodo poskrbel, da boste svoje telo okrasili tako, kot ste si vedno želeli. Vse, kar morate storiti je, da vzpostavite kontakt z nami. Prosim pa, da v sporočilu natančno opišete idejo in mesto tetoviranja. Lahko nas kontaktirate tudi prek email naslova info@pineapple.si

Pineapple tattoo Maribor studio
Pineapple tattoo Maribor studio